Aanmelden

Mijn praktijk is aangesloten bij Stroomlijn. Stroomlijn heeft voor 2023 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dat een noodzakelijke behandeling volledig wordt vergoed vanuit je basisverzekering, waarbij je eigen risico wordt aangesproken.

Om te voorkomen dat je onnodig tijd verliest of kosten maakt, start je aanmelding altijd met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 10 minuten. 

Voor het kennismakingsgesprek heb je geen verwijzing van je huisarts nodig.

Denk je dat mijn aanpak bij je past? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we samen kort wat je hulpvraag is en of het aanbod van mijn praktijk daarop aansluit. Er is ruimte om vragen te stellen, bijvoorbeeld over behandelingen of vergoedingen. Past mijn praktijk bij jou? Dan volgt een uitgebreider intakegesprek.

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van je behandeling heb je een verwijzing van je huisarts nodig. Maak hiervoor een afspraak met je huisarts en bespreek je klachten. Je geeft bij je huisarts aan dat je graag een behandeling bij Praktijk Lisette van Aaken wilt. Omdat mijn praktijk een samenwerking heeft met Stroomlijn, dient de verwijzing op naam van Stroomlijn te zijn.

Voor informatie over vergoedingen en tarieven verwijs ik je door naar de website van Stroomlijn.

Een format verwijsbrief kan je hieronder downloaden. Je kan deze eventueel printen en meenemen naar je huisarts. Wanneer je huisarts akkoord gaat met de verwijzing, kan je de brief inscannen en eenvoudig uploaden in de cliëntomgeving. Het is ook mogelijk voor je huisarts om je via Zorgdomein (=online verwijssysteem) te verwijzen naar Stroomlijn, de praktijk waarmee ik samenwerk. 

Klik hier voor meer informatie speciaal voor verwijzers. 

Geen verwijzing

Zonder verwijzing van je huisarts is het ook mogelijk je aan te melden voor behandeling bij Praktijk Lisette van Aaken. De zorg is dan niet vergoed. In dat geval kan je direct starten met de behandeling en betaal je per sessie. Kijk hier voor de tarieven.

Er kunnen verschillende redenen zijn om bewust niet te kiezen voor een verwijzing:

  • Je wil niet dat er een diagnose gesteld wordt.
  • Je hebt klachten waarvoor de behandeling niet wordt vergoed.
  • Je hebt maar een beperkt aantal gesprekken nodig, waardoor je niet boven je eigen risico uitkomt.
  • Je werkgever neemt de kosten op zich.
  • Andere persoonlijke overwegingen.