Maak direct een afspraak

Bij Praktijk Lisette van Aaken start je altijd met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Check onder de button afspraak maken in de agenda  welk moment jou goed uitkomt en plan zelf deze eerste afspraak.

Tijdens de kennismaking bespreken we samen kort wat je hulpvraag is en of het aanbod van mijn praktijk daarop aansluit. Daarna volgt een uitgebreider intakegesprek op de locatie.


Spreekt het aanbod je bij nader inzien toch niet aan, of ervaar je geen klik. Dat is geen probleem. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.


Hoe gaat het verder?

Na de telefonische kennismaking volgt het intakegesprek en maken we samen een concreet plan voor de behandeling van jouw klachten. In sommige gevallen blijkt in dit gesprek dat mijn hulp niet toereikend is. Ik geef je dan een advies voor een behandeling elders.

Met een verwijsbrief van je huisarts kunnen wij de gesprekken declareren bij je zorgverzekeraar, dit valt onder je basisverzekering. Als je nog verplicht eigen risico open hebt staan, dan wordt dit eerst aangesproken.